VestiMapa sajtaKontaktiPretraga     Izaberite jezik
 Zavod za socijalno osiguranje
  Naslovna strana Aktivnosti   Razgovori organa za vezu
A A A     Štampaj


Razgovori organa za vezu

 Оd 8. do 10. juna 2022. godine u Dubrovniku, održani su 12. susreti direktora fondova/zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje država nastalih na području bivše SFRJ
 18. i 19. maja 2022. godine u Beogradu, održani su razgovori između organa za vezu Republike Srbije i organa za vezu Republike Severne Makedonije u oblasti zdravstvenog osiguranja.
 29. aprila 2022. godine u Beču, razgovori između organa za vezu Republike Srbije i organa za vezu Republike Austrije u oblasti socijalnog osiguranja.
 19. i 20. aprila 2022. godine u Beogradu, razgovori između organa za vezu Republike Srbije i organa za vezu Crne Gore u oblasti zdravstvenog osiguranja.
 14. april 2022. godine, video konferencija - radni sastanak organa za vezu Republike Srbije i Republike Slovenije u oblasti zdravstvene zaštite i zdravstvenog osiguranja.
 2. i 3. mart 2022. godine, video-konferencija, razgovori između organa za vezu Republike Srbije i organa za vezu Ruske Federacije, u oblasti penzijskog i invalidskog osiguranja.
 23. i 24. februar 2022. godine u Beogradu, razgovori između organa za vezu Republike Srbije i organa za vezu Mađarske u oblasti zdravstvenog osiguranja.
 2. februar 2022. godine, video konferencija, sastanak Upravljačke grupe u vezi sa zaključivanjem Dogovora o elektronskoj razmeni podataka u primeni Sporazuma između Republike Srbije i Republike Austrije o socijalnoj sigurnosti.
 27. januar 2022. godine, video konferencija, razgovori organa za vezu Republike Srbije i organa za vezu Kvebeka u oblasti socijalne sigurnosti.

 

 

 
Naslovna strana O nama Aktivnosti Prava iz osiguranja Dokumenti Javne nabavke Obrasci
Publikacije Arhiva Galerija Usluge Korisni linkovi Kontakt
Creative Commons licenca Internet prezentacija ZAVODA ZA SOCIJALNO OSIGURANJE je licencirana pod uslovima licence Creative Commons Autorstvo-Nekomercijalno-Bez prerada 3.0 Srbija; Veb projekat ITE